frsale@dgfangrong.com    0086-0769-83202640
Cont

Έχετε απορίες;

0086-0769-83202640

Jul 29, 2023

Ο λόγος για τον οποίο οι μηχανές λείανσης που σχηματίζουν CNC προκαλούν σύρσιμο στο τραπέζι

Οι λόγοι για το ερπυσμό του πάγκου εργασίας που προκαλούνται από μηχανές λείανσης που σχηματίζουν CNC μπορούν να χωριστούν κυρίως σε δύο κατηγορίες: η μία είναι μηχανικοί λόγοι. Η άλλη κατηγορία είναι η ανίχνευση του πάγκου εργασίας που προκαλείται από το ίδιο το σύστημα CNC.
Πρώτα απ 'όλα, όταν περιστρέφουμε τη βίδα με το χέρι, δεν θα πρέπει να υπάρχει εμφανής αίσθηση μπλοκαρίσματος και η επαγωγή του χεριού είναι απαλή και ομοιόμορφη κατά την περιστροφή. Εάν υπάρχει μπλοκάρισμα στο χέρι, μπορεί να έχει καταστραφεί το ρουλεμάν που χρησιμοποιείται για τη στήριξη της μολύβδου βίδας, να έχουν καταστραφεί οι μπάλες ή οι αυλακώσεις στο παξιμάδι της μολύβδου ή να έχει εισχωρήσει βρωμιά, όπως μικρά τσιπ. Θα πρέπει να το πετάξουμε ανάλογα ανάλογα με την κατάσταση επιθεώρησης ή να αλλάξουμε το ρουλεμάν ή να αλλάξουμε τη βίδα του ηλεκτροδίου ή να καθαρίσουμε ή να ζητήσουμε από επαγγελματίες να ρυθμίσουν τη βίδα του ηλεκτροδίου και να αποκαταστήσουν την ακρίβεια. Δεύτερον, πρέπει να ελέγξουμε τον παραλληλισμό των δύο ράβδων ζυγού της βίδας με τον οδηγό κρεβατιού. Γενικά, όταν φεύγουμε από το εργοστάσιο, προσαρμόζουμε τον παραλληλισμό της ράγας οδηγού κρεβατιού στις δύο ράβδους της μπροστινής βίδας εντός Ο.08mm και ο χρήστης μπορεί να χαλαρώσει κατάλληλα στα 0.1mm. στην πραγματική εφαρμογή, και εάν η επιθεώρηση είναι εκτός ανοχής, θα πρέπει να προσαρμοστεί εντός του τυπικού εύρους. Μια άλλη κατάσταση είναι ότι υπάρχει πρόβλημα με το τμήμα σύνδεσης της βίδας και του σερβοκινητήρα. Απαιτούμε οι δύο άξονες που συνδέονται εδώ να έχουν υψηλό βαθμό ομόκεντρης, ο οποίος θα πρέπει γενικά να ελέγχεται εντός 0,1 mm, διαφορετικά θα υπερβεί το εύρος διόρθωσης σφάλματος της ζεύξης και του σερβοκινητήρα και θα προκαλέσει την ανίχνευση του πάγκου εργασίας.
1. Η κατάσταση λίπανσης μεταξύ της ράγας οδήγησης του πάγκου εργασίας και της ράγας οδηγού κρεβατιού είναι κακή και η σύρσιμο του πάγκου εργασίας προκαλείται συχνά από κακή λίπανση του οδηγού κίνησης του πάγκου εργασίας. Η λίπανση είναι πολύ μικρή ή απλά λόγω της απόφραξης του καναλιού λίπανσης, το λιπαντικό δεν μπορεί να χτυπήσει καθόλου τη ράγα οδήγησης, γεγονός που αυξάνει την τριβή μεταξύ των ζευγών των σιδηροτροχιών οδηγών, προκαλώντας έτσι το φαινόμενο ερπυσμού του πάγκου εργασίας. Αυτή τη στιγμή, χρειάζεται μόνο να ανοίξουμε το κανάλι λίπανσης ή να προσαρμόσουμε κατάλληλα την ποσότητα λίπανσης για να λύσουμε το πρόβλημα ανίχνευσης του πάγκου εργασίας. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η ποσότητα λίπανσης μεταξύ των ζευγών ράγας οδήγησης δεν πρέπει να ρυθμίζεται υπερβολικά, διαφορετικά θα προκαλέσει ολίσθηση στη λειτουργία του τραπεζιού, η οποία θα προκαλέσει τα σχετικά προβλήματα κακής ποιότητας του τεμαχίου λείανσης.
2. Το τμήμα μετάδοσης ισχύος του τραπεζιού αναγκάζει το τμήμα μετάδοσης ισχύος του τραπεζιού να είναι η μπροστινή βίδα και τα σχετικά μέρη σύνδεσής της, συμπεριλαμβανομένης της ίδιας της μπροστινής βίδας και των ρουλεμάν που χρησιμοποιούνται για τη σύνδεση.
3. Η παραμόρφωση του κρεβατιού και του πάγκου εργασίας που προκαλείται από αυτή την κατάσταση οφείλεται γενικά στη μεγάλη εποχιακή διαφορά θερμοκρασίας και δεν υπάρχει αντίστοιχη συσκευή ρύθμισης θερμοκρασίας στο δωμάτιο εξοπλισμού, η οποία προκαλεί τη μεγάλη αλλαγή θερμοκρασίας περιβάλλοντος της εργαλειομηχανής, και η αντίστοιχη ράγα οδήγησης παραμορφώνεται λόγω αλλαγής θερμοκρασίας. Μετά την παραμόρφωση του ζεύγους σιδηροτροχιών οδηγού, η κατάσταση επαφής λειτουργίας του είναι κακή, υπάρχουν μόνο λίγα σημεία επαφής και το διάκενο του ζεύγους σιδηροτροχιάς καθοδήγησης γίνεται μεγαλύτερο, με αποτέλεσμα τη διαρροή λιπαντικού λαδιού, έτσι ώστε να σχηματίζεται ένα πραγματικό φιλμ λαδιού και, στη συνέχεια, προκαλέστε ανίχνευση του πάγκου εργασίας. Αυτή η κατάσταση είναι πιο περίπλοκη και θα πρέπει να ζητηθεί από επαγγελματίες να χρησιμοποιήσουν όργανα για τον εντοπισμό και την επισκευή του κρεβατιού.

Αποστολή ερώτησής