frsale@dgfangrong.com    0086-0769-83202640
Cont

Imate vprašanja?

0086-0769-83202640

Jul 31, 2023

Previdnostni ukrepi za stružnice s CNC instrumenti

Dobava "stroja za valjanje zob" Fang Rong govori o namestitvi stružnic za CNC instrumente, kakšni so previdnostni ukrepi, pri nameščanju stružnic za CNC instrumente bodite pozorni, da preprečite deformacijo vodilne tirnice, vznožje postelje in delovna površina pa naj bosta ravni .
Glavni motor ima dva načina namestitve: sredina vodoravnega jermenice in navpična stran jermenice: vodoravna montaža motorja in strojnega orodja v isti ravnini; Navpični motor je nameščen pod strojem. Klinasti jermen, ki povezuje vreteno z motorjem, mora biti nastavljen na pravo stopnjo tesnosti. Po določenem obdobju uporabe je treba ležaj vretena obdelovalnega stroja pravilno nastaviti, da se zagotovi optimalna zračnost ležaja, da se zagotovi učinek uporabe obdelovalnega stroja in stabilnost izdelka ter izboljša življenjska doba ležaja vretena.
CNC instrumentalne stružnice običajno uporabljajo vzmetno vpenjalno glavo za vpenjanje obdelovanca in pred začetkom je treba potrditi, da ni skritih nevarnosti, ki bi ogrožale osebno varnost vas in drugih ljudi okoli vas ter varnost opreme.
Stroj je zasnovan za mehatronike in ga je treba pred uporabo stroja usposobiti.

Nenormalen hrup rezalnega sistema stroja za rezanje žice se lahko pojavi v naslednjih petih delih:
1. V trenutku komutacije, sklopke ali ključa, v tem času natančno preverite razlog, zamenjajte ohlapen in ekspanziven ključ, tako da lahko obnovite veliko območje tesnega sodelovanja; Spojka mora obnoviti funkcijo blazine, tako da je prožno blaženje res učinkovito, ti deli pa ne smejo delovati z boleznijo dolgo časa, sicer bo povzročilo nepopravljive posledice.
2. Zvok tujkov v žičnem valju je večinoma zato, ker majhni kovinski delci ali glave molibdenove žice vstopijo v žični valj. Dokler žeblji za dinamično nastavitev ravnotežja v žičnem valju odpadejo, lahko deluje kot običajno in kmalu se majhni kovinski delci ali glave iz molibdenove žice se obrabijo. 3. Nenormalen hrup zobnega jermena ali zobnika, da preverite, ali je zobni jermen ali zobnik preveč obrabljen, da ga pravočasno zamenjate, na primer zaradi nepravilne okluzalne vrzeli, je treba pravočasno prilagoditi njegovo okluzalno režo.
4. Žični valj do vodilnega vijaka nosi prekomerno silo obremenitve, ki jo povzroči trenje ali udarni zvok, in ustrezni deli se bodo kmalu poškodovali, zato je treba nenormalni pojav v tem delu ustaviti in skrbno ugotoviti, dokler ga ne odpravite.
5. Rezilo ventilatorja ali samodinamično ravnotežje motorja za hojo po žici.

Izvedite več o nas FangRong Proizvajalec metalurške opreme na Kitajskem od leta 1999. Profesionalni stroj za ravnanje kovin, stroj za hladno vlečenje, stroj za risanje s potisnim kazalcem, avtomatski stroj za risanje treh črt, stroj za valjanje navojev, stroj za krčenje koncev cevi, stroj za kazanje, stroj za jedrne cevi , polirni stroj itd.

Sledi nam:

Email: frsale@dgfangrong.com

Whatsapp/Skype/Wechat: plus 8618928290716

Splet: www.fangrongmachine.com www.dgfangrong.com

 

Pošlji povpraševanje