frsale@dgfangrong.com    0086-0769-83202640
Cont

Máte nejaké otázky?

0086-0769-83202640

Jul 31, 2023

Bezpečnostné opatrenia pre CNC prístrojové sústruhy

Dodávka "stroja na valcovanie zubov" Fang Rong hovorí o inštalácii CNC prístrojových sústruhov aké sú bezpečnostné opatrenia pri inštalácii CNC prístrojových sústruhov, dbajte na to, aby ste zabránili deformácii vodiacej lišty a udržujte nohu postele a pracovnú plochu v rovine .
Hlavný motor má dva spôsoby inštalácie: stredná horizontálna remenica a vertikálna strana remenice: horizontálna montáž motora a obrábacieho stroja v rovnakej rovine; Vertikálny motor je namontovaný pod strojom. Klinový remeň spájajúci vreteno s motorom musí byť nastavený na správny stupeň tesnosti. Po určitom čase používania by malo byť ložisko vretena obrábacieho stroja správne nastavené, aby sa zabezpečila optimálna vôľa ložiska, aby sa zabezpečil efekt používania obrábacieho stroja a stabilita produktu a zlepšila sa životnosť ložiska vretena.
CNC prístrojové sústruhy vo všeobecnosti používajú na upnutie obrobku pružinové skľučovadlo a pred spustením je potrebné potvrdiť, že neexistujú žiadne skryté nebezpečenstvá ohrozujúce osobnú bezpečnosť vás a iných ľudí vo vašom okolí a bezpečnosť zariadenia.
Stroj je určený pre mechatroniku a pred obsluhou stroja musí byť zaškolený.

Abnormálny hluk rezacieho systému drôtového rezacieho stroja sa môže objaviť v nasledujúcich piatich častiach:
1. V momente komutácie, spojky alebo kľúča, v tomto čase starostlivo skontrolujte dôvod, vymeňte uvoľnený a expanzívny kľúč, aby mohol obnoviť veľkú oblasť úzkej spolupráce; Spojka by mala obnoviť funkciu vankúša, aby bolo pružné odpruženie skutočne účinné a tieto časti by nemali dlhodobo pracovať s chorobou, inak to spôsobí nenapraviteľné následky.
2. Zvuk cudzích látok v drôtenom valci je väčšinou spôsobený tým, že do valca s drôtom vstupujú malé kovové častice alebo hlavy molybdénového drôtu, pokiaľ klince na nastavenie dynamickej rovnováhy vo valci drôtu odpadnú, môže bežať ako zvyčajne a čoskoro sa malé kovové častice alebo hlavy molybdénového drôtu sa opotrebujú. 3. Abnormálny hluk ozubeného remeňa alebo ozubeného kolesa, aby ste skontrolovali, či ozubený remeň alebo ozubené koleso nie sú nadmerne opotrebované, aby ste ich včas vymenili, napríklad v dôsledku nesprávnej okluzálnej medzery, je potrebné včas upraviť ich okluzálnu medzeru.
4. Drôtený valec k vodiacej skrutke nesie nadmernú záťažovú silu spôsobenú trením alebo nárazovým zvukom a príslušné časti sa čoskoro poškodia a abnormálny jav v tejto časti by sa mal zastaviť, aby sa opatrne zistilo, kým sa neodstráni.
5. Lopatka ventilátora alebo samodynamická rovnováha motora na posúvanie drôtu.

Zistite viac o nás Výrobca metalurgických zariadení FangRong v Číne od roku 1999. Profesionál v stroji na vyrovnávanie kovov, stroj na ťahanie za studena, stroj na ťahanie s posuvným ukazovátkom, automatický stroj na ťahanie troch čiar, stroj na valcovanie závitov, stroj na zmršťovanie na konci rúrok, stroj na ukazovanie jadier , leštiaci stroj atď.

Nasleduj nás:

Email: frsale@dgfangrong.com

Whatsapp/Skype/Wechat: plus 8618928290716

Web: www.fangrongmachine.com www.dgfangrong.com

 

Zaslať požiadavku