frsale@dgfangrong.com    0086-0769-83202640
Cont

Έχετε απορίες;

0086-0769-83202640

Jul 31, 2023

Προφυλάξεις για Τόρνους οργάνων CNC

Προμήθεια "μηχανής κύλισης δοντιών" Fang Rong μιλάει για την εγκατάσταση τόρνων οργάνων CNC ποιες είναι οι προφυλάξεις, κατά την εγκατάσταση τόρνων οργάνων CNC, προσέξτε για να αποτρέψετε την παραμόρφωση της ράγας οδήγησης και διατηρήστε το πόδι του κρεβατιού και την επιφάνεια εργασίας στο επίπεδο .
Ο κύριος κινητήρας έχει δύο μεθόδους εγκατάστασης: οριζόντια τροχαλία μεσαία και κάθετη πλευρά τροχαλίας: κινητήρας οριζόντιας τοποθέτησης και εργαλειομηχανή στο ίδιο επίπεδο. Ο κατακόρυφος κινητήρας είναι τοποθετημένος κάτω από το μηχάνημα. Ο ιμάντας V που συνδέει τον άξονα με τον κινητήρα πρέπει να ρυθμιστεί στον σωστό βαθμό στεγανότητας. Μετά από μια περίοδο χρήσης, το ρουλεμάν άξονα εργαλειομηχανής θα πρέπει να ρυθμιστεί σωστά για να διασφαλιστεί το βέλτιστο διάκενο του ρουλεμάν για να διασφαλιστεί η επίδραση χρήσης της εργαλειομηχανής και η σταθερότητα του προϊόντος και να βελτιωθεί η διάρκεια ζωής του ρουλεμάν ατράκτου.
Οι τόρνοι οργάνων CNC χρησιμοποιούν γενικά τσοκ ελατηρίου για τη σύσφιξη του τεμαχίου εργασίας και πρέπει να επιβεβαιωθεί ότι δεν υπάρχουν κρυφοί κίνδυνοι που θέτουν σε κίνδυνο την προσωπική ασφάλεια εσάς και άλλων ανθρώπων γύρω σας και την ασφάλεια του εξοπλισμού πριν από την εκκίνηση.
Το μηχάνημα είναι σχεδιασμένο για μηχατρονική και πρέπει να εκπαιδευτεί πριν από τη λειτουργία του μηχανήματος.

Ο μη φυσιολογικός θόρυβος του συστήματος κοπής της μηχανής κοπής καλωδίων μπορεί να εμφανιστεί στα ακόλουθα πέντε μέρη:
1. Τη στιγμή της εναλλαγής, ο σύνδεσμος ή το κλειδί, αυτή τη στιγμή, ελέγξτε προσεκτικά τον λόγο, αντικαταστήστε το χαλαρό και διευρυνόμενο κλειδί, ώστε να μπορέσει να αποκαταστήσει μια μεγάλη περιοχή στενής συνεργασίας. Ο σύνδεσμος θα πρέπει να αποκαταστήσει τη λειτουργία του μαξιλαριού, έτσι ώστε η εύκαμπτη απορρόφηση κραδασμών να είναι πράγματι αποτελεσματική, και αυτά τα εξαρτήματα δεν θα πρέπει να λειτουργούν με ασθένειες για μεγάλο χρονικό διάστημα, διαφορετικά θα προκαλέσει ανεπανόρθωτες συνέπειες.
2. Ο ήχος ξένων υλών στον συρμάτινο κύλινδρο οφείλεται κυρίως στο ότι μικρά μεταλλικά σωματίδια ή κεφαλές σύρματος μολυβδαινίου εισέρχονται στον συρμάτινο κύλινδρο, εφόσον πέφτουν τα καρφιά ρύθμισης της δυναμικής ισορροπίας στον συρμάτινο κύλινδρο, μπορεί να τρέξει ως συνήθως, και σύντομα μικρά μεταλλικά σωματίδια ή κεφαλές σύρματος μολυβδαινίου θα φθαρούν. 3. Ο μη φυσιολογικός θόρυβος της οδοντικής ζώνης ή του γραναζιού, για να ελέγξετε εάν η οδοντωτή ζώνη ή το γρανάζι είναι υπερβολικά φθαρμένη, για να την αντικαταστήσετε έγκαιρα, όπως λόγω ακατάλληλου μαφρικτικού κενού, είναι απαραίτητο να ρυθμίσετε έγκαιρα το οδοντικό κενό του.
4. Ο συρμάτινο κύλινδρος προς τη βίδα οδηγού φέρει υπερβολική δύναμη φορτίου που προκαλείται από τριβή ή ήχο κρούσης και τα σχετικά εξαρτήματα σύντομα θα καταστραφούν και το ανώμαλο φαινόμενο σε αυτό το τμήμα θα πρέπει να σταματήσει για να διαπιστωθεί προσεκτικά μέχρι να εξαλειφθεί.
5. Το πτερύγιο του ανεμιστήρα ή η αυτοδυναμική ζυγοστάθμιση του συρμάτινου κινητήρα.

Μάθετε περισσότερα για εμάς Κατασκευαστής μεταλλουργικού εξοπλισμού FangRong στην Κίνα από το 1999. Επαγγελματίας στη μηχανή ισιώματος μετάλλων, μηχανή κρύου σχεδίου, μηχανή σχεδίασης δείκτη ώθησης, αυτόματη μηχανή σχεδίασης τριών γραμμών, μηχανή κύλισης νημάτων, μηχανή συρρίκνωσης άκρου σωλήνων, μηχανή κατάδειξης, μηχανή σωλήνων πυρήνα , Γυαλιστικό μηχάνημα κ.λπ.

Ακολουθησε μας:

Email: frsale@dgfangrong.com

Whatsapp/Skype/Wechat: συν 8618928290716

Ιστότοπος: www.fangrongmachine.com www.dgfangrong.com

 

Αποστολή ερώτησής