frsale@dgfangrong.com    0086-0769-83202640
Cont

Imate vprašanja?

0086-0769-83202640

Jul 31, 2023

Prednosti risalnih strojev in večopravilnih strojev s funkcijami brušenja

Brusilni obdelovalni center je nadalje razvit kot večnamenski kompozitni obdelovalni stroj. Poleg brušenja lahko kompozitni obdelovalni stroji izvajajo tudi rezalno obdelavo, lasersko obdelavo, elektroerozijsko obdelavo itd. Proizvajalci obdelovalnih strojev so razvili nove vrste obdelovalnih strojev s kombiniranjem različnih obdelovalnih zmogljivosti, notranjost kompozitnega obdelovalnega stroja pa je opremljen z laserskim koncentrirajočim sistemom za obdelavo in optičnim sistemom za opazovanje obdelane površine. Poleg tega je mogoče koncentracijo kisika v pomožnem plinu prilagoditi z dodajanjem dušika stisnjenemu zraku. Postopek brušenja uporablja 3000# galvanizirano brusno kolo, medtem ko brusilno kolo uporablja 8000# živo orodje za obdelavo. Sistem lahko dokonča kompozitno obdelavo gladkih površin obdelovancev iz steklenega ogljika pod 80 nm v kratkem času. Kompozitni obdelovalni stroj CNJ2-E, ki ga je razvil Makino Seiki, ki združuje EDM in obdelavo z brušenjem, uporablja EDM za izvajanje energijsko učinkovite grobe obdelave, nato pa zbrusi končno obliko za dokončanje obdelave.
Brusilni obdelovalni center in strojno orodje za kompozitno obdelavo uporabljata postopek enkratnega vpenjanja obdelovanca, tako da je mogoče zmanjšati vpliv napake pri namestitvi in ​​se lahko učinkovito prilagodi zahtevam visoke natančnosti, visoke energetske učinkovitosti in prihranka prostora, in njegove razvojne možnosti so zelo vredne veselja. Načelo laserskega rezanja
Lasersko rezanje se izvede z razelektritvijo elektronov kot dovodom energije, preko He, N2, CO2 in drugih mešanih plinov kot vzbujalnega medija, z uporabo zrcalne skupine za fokusiranje, da se ustvari laserski žarek, da se material razreže.
Postopek laserskega rezanja: pod vzbujanjem in pogonom CNC programa se v laserskem generatorju ustvari določen način in tip laserja, ki se prek sistema optične poti prenese na rezalno glavo in usmeri na površino obdelovanca, da se stopi. kovina; Istočasno šoba izstreli pomožni plin iz smeri, ki je vzporedna z žarkom, da odpihne žlindro; Rezalna glava, ki jo poganja programsko voden servo motor, se premika po vnaprej določeni poti in tako reže obdelovance različnih oblik.

Izvedite več o nas FangRong Proizvajalec metalurške opreme na Kitajskem od leta 1999. Profesionalni stroj za ravnanje kovin, stroj za hladno vlečenje, stroj za risanje s potisnim kazalcem, avtomatski stroj za risanje treh črt, stroj za valjanje navojev, stroj za krčenje koncev cevi, stroj za kazanje, stroj za jedrne cevi , polirni stroj itd.

Sledi nam:

Email: frsale@dgfangrong.com

Whatsapp/Skype/Wechat: plus 8618928290716

Splet: www.fangrongmachine.com www.dgfangrong.com

 

Pošlji povpraševanje