frsale@dgfangrong.com    0086-0769-83202640
Cont

Máte nejaké otázky?

0086-0769-83202640

Jul 31, 2023

Výhody preťahovacích strojov a multitaskingových strojov s funkciami brúsenia

Brúsne obrábacie centrum sa ďalej rozvíja ako multifunkčný stroj na obrábanie kompozitov. Okrem spracovania brúsením môžu obrábacie stroje na obrábanie kompozitov vykonávať aj spracovanie rezaním, laserové obrábanie, obrábanie elektrickým výbojom atď. Výrobcovia obrábacích strojov vyvinuli nové typy obrábacích strojov kombináciou rôznych možností obrábania a interiér kompozitného obrábacieho stroja je vybavené laserovým koncentračným systémom na spracovanie a optickým systémom na pozorovanie opracovaného povrchu. Okrem toho môže byť koncentrácia kyslíka pomocného plynu upravená pridaním dusíka do stlačeného vzduchu. Proces brúsenia využíva 3000# galvanicky pokovovaný brúsny kotúč, zatiaľ čo orovnávacie koleso používa 8000# živý orovnávací nástroj. Systém dokáže v krátkom čase dokončiť kompozitné spracovanie hladkých povrchov sklenených uhlíkových obrobkov pod 80 nm. Kompozitný obrábací stroj CNJ2-E vyvinutý spoločnosťou Makino Seiki, ktorý kombinuje EDM a brúsenie, využíva EDM na vykonávanie energeticky efektívneho hrubého obrábania a potom brúsi konečný tvar na dokončenie obrábania.
Brúsne obrábacie centrum a obrábací stroj na spracovanie kompozitov používajú proces jednorazového upínania obrobku, takže je možné minimalizovať vplyv chyby pri inštalácii a môže sa efektívne prispôsobiť požiadavkám vysokej presnosti, vysokej energetickej účinnosti a úspory miesta, a jeho perspektívy rozvoja sa oplatí tešiť. Princíp rezania laserom
Laserové rezanie sa uskutočňuje elektrónovým výbojom ako zdrojom energie cez He, N2, CO2 a iné zmiešané plyny ako excitačné médium, pričom sa pomocou zrkadlovej skupiny zaostrí na generovanie laserového lúča, aby sa materiál rezal.
Proces rezania laserom: pod excitáciou a pohonom CNC programu sa v laserovom generátore generuje špecifický režim a typ lasera, ktorý sa prenáša do reznej hlavy cez systém optickej dráhy a zaostruje na povrch obrobku, aby sa roztavil kov; Súčasne tryska vypúšťa pomocný plyn zo smeru rovnobežného s lúčom, aby odfúkla trosku; Poháňaná programovo riadeným servomotorom sa rezacia hlava pohybuje podľa vopred stanovenej trasy a reže tak obrobky rôznych tvarov.

Zistite viac o nás Výrobca metalurgických zariadení FangRong v Číne od roku 1999. Profesionál v stroji na vyrovnávanie kovov, stroj na ťahanie za studena, stroj na ťahanie s posuvným ukazovátkom, automatický stroj na ťahanie troch čiar, stroj na valcovanie závitov, stroj na zmršťovanie na konci rúrok, stroj na ukazovanie jadier , leštiaci stroj atď.

Nasleduj nás:

Email: frsale@dgfangrong.com

Whatsapp/Skype/Wechat: plus 8618928290716

Web: www.fangrongmachine.com www.dgfangrong.com

 

Zaslať požiadavku