frsale@dgfangrong.com    0086-0769-83202640
Cont

Έχετε απορίες;

0086-0769-83202640

Jul 31, 2023

Οφέλη από μηχανές σχεδίασης και μηχανές πολλαπλών εργασιών με λειτουργίες λείανσης

Το κέντρο μηχανικής κατεργασίας λείανσης αναπτύσσεται περαιτέρω ως μια πολυλειτουργική σύνθετη μηχανή κατεργασίας. Εκτός από την επεξεργασία λείανσης, οι σύνθετες εργαλειομηχανές μηχανικής κατεργασίας μπορούν επίσης να εκτελέσουν επεξεργασία κοπής, κατεργασία λέιζερ, κατεργασία ηλεκτρικής εκκένωσης κ.λπ. εξοπλισμένο με σύστημα συγκέντρωσης λέιζερ για επεξεργασία και οπτικό σύστημα παρατήρησης της επεξεργασμένης επιφάνειας. Επιπλέον, η συγκέντρωση οξυγόνου του βοηθητικού αερίου μπορεί να ρυθμιστεί με την προσθήκη αζώτου στον πεπιεσμένο αέρα. Η διαδικασία λείανσης χρησιμοποιεί έναν επιμεταλλωμένο τροχό λείανσης 3000#, ενώ ο τροχός επιδέσμου χρησιμοποιεί ένα ζωντανό εργαλείο επίδεσης 8000#. Το σύστημα μπορεί να ολοκληρώσει τη σύνθετη επεξεργασία λείων επιφανειών τεμαχίων κατεργασίας υαλώδους άνθρακα κάτω από 80 nm σε σύντομο χρονικό διάστημα. Η σύνθετη μηχανική κατεργασία CNJ2-E που αναπτύχθηκε από τη Makino Seiki που συνδυάζει EDM και μηχανική λείανση χρησιμοποιεί EDM για να εκτελέσει ενεργειακά αποδοτική αδρή κατεργασία και στη συνέχεια αλέθει το τελικό σχήμα για να ολοκληρώσει τη μηχανική κατεργασία.
Το κέντρο κατεργασίας λείανσης και η σύνθετη εργαλειομηχανή επεξεργασίας χρησιμοποιούν όλα τη διαδικασία σύσφιξης ενός τεμαχίου εργασίας, έτσι ώστε να ελαχιστοποιηθεί ο αντίκτυπος του σφάλματος εγκατάστασης και να προσαρμοστεί αποτελεσματικά στις απαιτήσεις υψηλής ακρίβειας, υψηλής ενεργειακής απόδοσης και εξοικονόμησης χώρου. και οι προοπτικές ανάπτυξής του αξίζει πολύ να προσβλέπουμε. Η αρχή της κοπής με λέιζερ
Η κοπή με λέιζερ γίνεται με εκκένωση ηλεκτρονίων ως παροχή ενέργειας, μέσω He, N2, CO2 και άλλων μικτών αερίων ως μέσο διέγερσης, χρησιμοποιώντας την ομάδα καθρέφτη για εστίαση για τη δημιουργία δέσμης λέιζερ, έτσι ώστε να κοπεί το υλικό.
Διαδικασία κοπής με λέιζερ: κάτω από τη διέγερση και την κίνηση του προγράμματος CNC, δημιουργείται ένας συγκεκριμένος τρόπος και τύπος λέιζερ στη γεννήτρια λέιζερ, η οποία μεταδίδεται στην κεφαλή κοπής μέσω του συστήματος οπτικής διαδρομής και εστιάζει στην επιφάνεια του τεμαχίου προς επεξεργασία για να λιώσει το μέταλλο? Ταυτόχρονα, το ακροφύσιο εκτοξεύει βοηθητικό αέριο από την κατεύθυνση παράλληλη προς τη δοκό για να διώξει τη σκωρία μακριά. Οδηγούμενη από έναν σερβοκινητήρα ελεγχόμενο από πρόγραμμα, η κεφαλή κοπής κινείται σύμφωνα με μια προκαθορισμένη διαδρομή, κόβοντας έτσι τεμάχια εργασίας διαφόρων σχημάτων.

Μάθετε περισσότερα για εμάς Κατασκευαστής μεταλλουργικού εξοπλισμού FangRong στην Κίνα από το 1999. Επαγγελματίας στη μηχανή ισιώματος μετάλλων, μηχανή κρύου σχεδίου, μηχανή σχεδίασης δείκτη ώθησης, αυτόματη μηχανή σχεδίασης τριών γραμμών, μηχανή κύλισης νημάτων, μηχανή συρρίκνωσης άκρου σωλήνων, μηχανή κατάδειξης, μηχανή σωλήνων πυρήνα , Γυαλιστικό μηχάνημα κ.λπ.

Ακολουθησε μας:

Email: frsale@dgfangrong.com

Whatsapp/Skype/Wechat: συν 8618928290716

Ιστότοπος: www.fangrongmachine.com www.dgfangrong.com

 

Αποστολή ερώτησής